Vidar

Jag har blivit beviljad att få vara 21 dagar på Vidarkliniken. Kanon. I deras Välkomst broschyr står det "På Vidarkliniken finns varken TV eller Radio. Vi uppmanar dessutom våra patienter att avstå från mobil och dator användande under vistelsen då återhämtning, avslappning lugn, ro,eftertanke och läkning kroppsligt och själsligt står i fokus." Yea right...i ront tink so

Kommentarer

 1. Hm... Utan tv skulle jag klara mig, lätt. Men telefon och dator? Inte så gärna, nej.
  Men jag fattar ju hur de tänker och det skulle nog vara väldigt nyttigt att vara utan allt det där ett tag. Men som sagt, inte skulle jag klara det.

  SvaraRadera
 2. Men i 21 dagar ???
  VEM kan vara bara lämna allt och vara bort så länge?.
  Ja inte jag iaf.
  Sen vänjer man sig nog vidd att inte ha alla de där sakerna.
  Om jag inte hade killarna hemma så kanske.

  SvaraRadera
 3. Hej,jag har varit där och åker igen nästa vecka :) Det går jättebra att koppla bort "omvärlden" i tre veckor. Det finns ju en tanke bakom den idén... Men, vissa är inte redo att möta sig själva. En dam hade med sig dvd-spelare och tittade på tv-serier hela kvällarna,åt 6 Sobril om dagen och klagade sedan på att hon led av sömnbrist :) Vistelsen blir vad man gör den till. Mest handlar det om att bryta destruktiva mönster, skala bort gamla ovanor och möta sig själv. Det är lättare att göra utan distraktioner såsom tv, radio, internet och mobil.Lycka till!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Spela kula av Sten Selander

Utsättningssymtom ??