För er som inte vet så har jag världens bästa söner. Det va ju valborg i går och det kan ju vara rätt livat. Så även här i Hökarängen där vi bor.
B och lite kompisar till han kom hit en sväng och satt och lanerade kvällen. Och hur de skulle ljuga för sina föräldrar om att de va där men inte här. För de fick inte vara där så det sa det inte. Det va ju ingen fara med killarna och så klart är det inte ok att ljuga. Och alla föräldrar är rädda att deras små barn ska hamna i trubbel. Min uppfattning var iaf att killarna skötte sig exemplariskt. Visst de satt här och drack öl. Men ingen av de hällde i sig och de va väldigt noga med att inte vara otrevliga. Nå väl. Framåt kvällen drog de iväg och tittade å en brasa här i närheten.Eftersom Max är lite större än de så ville han hänga med oss ett tag. Kusin, Sanna med partner och Nettan och Anders kom hit och käkade. Och drack sprit. Men efter ett tag drog han iväg till de yngre liven.
Innan klockan ens hade slagit 24 var sönerna hemma. Och de hade avstyrt ett bråk. Eller Max rättare sagt. Bra gjort barn. Och tack för att ni är bäst.Tack även mina fina söner som inte är här så ofta.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Spela kula av Sten Selander

Utsättningssymtom ??